3 Nisan 2015 Cuma

Biyoinformatik Yaz Kampı '15

2014 yılında başarıyla gerçekleştirdiğimiz Biyoinformatik Yaz Kampı'nın ikincisi bu sene Erciyes Üniversitesi bünyesinde yine Kayseri'de gerçekleştirilecek. 

Geçen seneden farklı olarak bu sene bir adım daha ileri giderek insan genom verilerine yoğunlaşacağız ve biyoinformatiğe ilişkin kavramları gerçek verilerle ilişkilendireceğiz. 2014 yılında gerçekleştirdiğimiz çalışmaların günlüğüne ulaşmak için http://yazstaji2014.blogspot.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. En az 6 hafta sürecek yaz kampının başlangıç tarihi 29 Haziran 2015 olarak belirlendi. 

Yoğun bir çalışma temposu ve motivasyon gerektiren bu çalışmaya dahil olmak istiyorsanız lütfen ahmetrasit@gmail.com adresine "Biyoinformatik Yaz Kampı" başlıklı bir eposta gönderin, içeriğinde kendinizi kısaca tanıtarak neden biyoinformatikle ilgilendiğinizi belirtin, ve güncel bir özgeçmişinizi ekleyin. Geçen sene başvuruların sadece yaklaşık %10'unu kabul edebildik, bu nedenle kendinizi en iyi ve en uygun şekilde tanıtıyor olmanın kabul şansınızı arttıracağını da unutmayın.

Son başvuru tarihi 18 Mayıs Pazartesi @ 23:59.